top of page

Acerca de

College Friends

De vriendschapstest:

Ben jij beter vriend(in) dan de ander?

TiejFavicon.png

De testuitslag: ben jij beter vriend(in) dan de ander?

Je bent op deze pagina gekomen omdat je mee wilt doen aan de test die kan bepalen op basis van jullie social media profielen wie van jullie tweeën de beste vriendin is. 

Voor je de uitslag hoort (die wordt nu uitgerekend) even iets belangrijks: stel je voor dat JIJ het bent? Dat jij dus een betere vriend(in) bent voor jouw vriend(in) dan omgekeerd? Dat zou toch heel handig zijn?

Voorbeeld: Carla heeft Riahna laatst de test gestuurd. Riahna opent hem en blijkt... tot haar verbazing een betere vriendin te zijn voor Carla dan Carla voor haar. En eigenlijk herkent ze dat wel. Laatst heeft zij voor Carla een bos bloemen gekocht die (zag ze per ongeluk later) minstens 5€ duurder was dan het bosje dat ze een week eerder kreeg van Ria. En nu ze er eens over nadenkt: Carla reageert op facebook op haar berichten minder vaak dan omgekeerd. En nu snapt ze ook opeens waarom Carla laatst haar berichtje op whatsapp gelezen had (2 blauwe vinkjes) maar pas een dag later reageerde.

Conclusie voor Riahna: goed om dit feit maar eens onder ogen te zien en ter sprake te brengen! Dan kan Carla haar leven beteren!

Ben je er klaar voor om de uitslag te lezen?

In de tijd dat je dit leest is op de achtergrond jullie profiel op social media vergeleken. Wil je de uitslag lezen? Hieronder verschijnt die.

Beautiful Landscape

De uitslag

Het is vandaag 1 April....

De mooiste uitslag is dat er geen uitslag is. Maar wel een échte tip: de beste relaties zijn die waarin je allebei positiever over de ander denkt. Dus als jij je vriend(in) beter vindt dan jezelf én omgekeerd ook, dan hebben jullie een mooie toekomst qua vriendschap!

Prettige dag verder! En welkom op de blog www.tussenIkenJij.nl als je relaties interessant vindt. 

bottom of page